"BUKSEN"

- LYMFEDRENASJE

Lymfedrenasje og massasje for dine bein

Slide Styler
Slide Styler - hos Body Tuning på Nesttun
Slide Styler - bilde fra behandlingsrommet
 

OM BEHANDLINGENE

Immunsystemet er avhengig av et velfungerende lymfesystem i kampen mot infeksjoner. Det blir stadig lagret giftstoffer i kroppen fra mat vi spiser, ting vi drikker, luft vi puster inn og kosmetikk vi bruker. Dette forsvinner inn i lymfesystemet og hoper seg opp over tid. Det gjør blant annet at fettceller hovner opp, som videre kan danne cellulitter. Hevelser og stivhet i bein er vanlig å kjenne på, samt annen ubalanse i kroppen.

Lymfesystemet har mange viktige oppgaver, men for å unngå potensielle problem, eller prøve å løse eksisterende utfordringer, så er dette tyske kvalitetsapparatet en god idé å prøve ut. Buksen har en meget behagelig, pulserende massasje med lufttrykk fra tærne og opp til livet, som setter i gang viktige, helsemessige prosesser.

I tillegg til flere fordeler for helsen, å få behandling med Buksen, er det en meget behagelig behandling og flere sovner faktisk under behandlingen. 

TA VARE PÅ HELSEN DIN

Brukes typisk i behandling for:

  • Lipødem

  • Lymfødem

  • Hovne og urolige bein

  • Bedre blodsirkulasjon

  • Kortere restitusjonstid

IMG_0105.JPG
DSC08120-Edit-2_edited.jpg

DU SOM TRENER

Brukes typisk i behandling for:

  • Raskere restitusjon ved hyppig trening

  • Overtrening og opptrening etter skade i bein
  • Muskelsmerter

AVSLAPPING OG EGENTID

Det er ikke et eget program for avslapping og egentid, men behandlingen er så behagelig at mange ønsker å få behandling bare for massasjen sin del. 

Presset kan justeres fra svært lett, der fokuset er på lymfedrenasje, til svært høyt, der det er mer for å få massasje av dine bein. 

Denne beinmassasjen, gjerne kombinert med avslappende musikk, gjør at mange finner roen helt og sovner. Det er vanlig å kombinere behandlingen med hjelmen.


I tillegg til at det gjør godt, så føles det godt også. 

_MG_1722.jpg